Kosovë

Ministrja Dumoshi nënshkroi marrëveshje me Gjilanin për festivalin “Flaka e Janarit”

Ministrja Dumoshi nënshkroi marrëveshje me Gjilanin për festivalin “Flaka e Janarit”

Ministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Vlora Dumoshi bashkë me zëvendësministren Valdete Bajrami kanë vizituar sot Gjilanin.

Gjatë vizitës, ministrja Dumoshi e z/nj Bajrami kanë zhvilluar takim me kryetarin e Komunës, Lutfi Haziri, i cili u informua për projektet e MKRS-së në këtë komunë.