Kosovë

Inspektorati i Shtimes i kërkon Ministrisë së Shëndetësisë sqarime shtesë për punën e pishinave

Inspektorati i Shtimes i kërkon Ministrisë së Shëndetësisë sqarime shtesë për punën e pishinave

Komuna e Shtimes njihet si vend rekreacioni në fusha të ndryshme. Po ashtu, në këtë komunë ekzistojnë një varg pishinash, të cilat ende po qëndrojnë të mbyllura si pasojë e pandemisë. Inspektorati i kësaj komune ka kërkuar nga ministria e Shëndetësisë ta sqarojë situatën për këto pishina, derisa në disa komuna të Kosovës tashmë kanë filluar punën këto biznese.

Sherif Sherifi, kryeinspektor në Komunën e Shtimes ka thënë se kanë inspektuar të gjitha pishinat dhe asnjëra prej tyre nuk është duke punuar, ndërkohë ka shprehur shqetësime se si disa komuna ka lejuar funksionimin e tyre, raporton KOHA.