Kosovë

Një punëtor pëson lëndime të rënda trupore në vendin e tij të punës

Një punëtor pëson lëndime të rënda trupore në vendin e tij të punës
Foto: Ilustrim

Një punëtor ka pësuar lëndime të rënda trupore në vend të punës, në fshatin Stanishor të Komunës së Novobërdës dhe është transferuar për trajtim në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës (QKUK) për trajtim.

KOHA ka marrë vesh se punëtori, i cili është në gjendje të rëndë shëndetësore, është nga Komuna e Kamenicës.