Kosovë

Podujeva bëhet me spital të përgjithshëm

Podujeva bëhet me spital të përgjithshëm

Podujeva do të bëhet me spital të përgjithshëm. Komuna e Podujevës ka dhënë në shfrytëzim afatgjatë pronën e paluajtshme për ndërtimin e Spitalit të Përgjithshëm të Podujevës për Shërbimin Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës, është bërë e ditur përmes një njoftimi për medie.

Kontrata është nënshkruar të marten në Podujevë nga drejtori i përgjithsnëm i Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës, dr. Basri Sejdiu dhe kryetari i Komunës së Podujevës, Nexhmi Rudari.