Kosovë

Prizreni lansoi projektin “Auto-Kamp”, i pari në Kosovë

Prizreni lansoi projektin “Auto-Kamp”, i pari në Kosovë

Komuna e Prizrenit, pas realizimit të projekteve të ndryshme për pasurimin e ofertave turistike në Prizren, si kajaku, çiklizmi malor, paragllajdi, via-ferrata, shtigjet e ecjeve dhe vende për piknik, ka lansuar edhe projektin e ri për “Auto-Kamp”, i pari i llojit të tillë në Kosovë.

Kryetari Mytaher Haskuka ka njoftuar se në kuadër të këtij projekti janë krijuar hapësira për 10 vetura për kamping, hapësira të gjelbëra, ulëse për pushim, pajisje sportive dhe lodra për fëmijë.