Kosovë

Ambulanca në Mogillë të Kllokotit lihet në harresë, banorët shërbimet i marrin në Viti

Foto: Koha

Ambulanca në fshatin Mogillë të Kllokotit është lënë në harresë.

Objekti, i cili është ndërtuar me financim të Bankës Botërore dhe të Komunës së Kllokotit, asnjëherë nuk është vënë në funksion. Meqë nuk menaxhohet nga Komuna e Kllokotit, objekti është dëmtuar dhe është lënë anash.