Kosovë

VV-ja në Gjilan kundërshton vendosjen e Drejtorisë së Kulturës në Bibliotekë

VV-ja në Gjilan kundërshton vendosjen e Drejtorisë së Kulturës në Bibliotekë

Aktivistët e Lëvizjes Vetëvendosje në Gjilan po kundërshtojnë vendosjen e stafit të Drejtorisë së Kulturës në objektin e bibliotekës së qytetit. Sipas tyre me këto lëvizje edhe më shumë po tkurren hapësirat e brendshme të lexuesve.

Ata kanë zgjedhur oborrin e bibliotekës së qytetit për protestë dhe të ulur në karriget e tyre dhe me libra në duar thonë se komuna në këtë rast po uzurpon hapësirat e bibliotekës.