Kosovë

Po vazhdon procesi i rrënimit të objekteve të pabanueshme në Obiliq

Po vazhdon procesi i rrënimit të objekteve të pabanueshme në Obiliq

Procesi i rrënimit të objekteve të pabanueshme në qendër të qytetit të Obiliqit, po vazhdon. Me këtë rast, kryetari i Komunës së Obiliqit, Xhafer Gashi, ka kërkuar mirëkuptim nga ana e qytetarëve për zhurmat dhe pluhurin që mund të shkaktohet nga pastrimi i mbetjeve në atë pjesë, duke theksuar se “Obiliqi tashmë po ndryshon, përmes punës dhe vullnetit për të realizuar më të mirën për ardhmërinë e fëmijëve tanë.

Shkrimi i plotë i kryetarit të Obiliqit: