Kosovë

Në Lipjan përplasen Ahmeti e Rizani, përfshijnë edhe familjet në debat

Në Lipjan përplasen Ahmeti e Rizani, përfshijnë edhe familjet në debat

Ekzekutivi i Komunës së Lipjanit i udhëhequr nga Imri Ahmeti dhe subjekti opozitar, Partia Demokratike e Kosovës, dega në Lipjan e udhëhequr nga kryetari Hyzer Rizani, kanë vazhduar me akuza të rënda ndaj njëri-tjetrit si asnjëherë më parë, duke i apostrofuar familjet e tyre për vepra të këqija.

Fillimisht, në mbledhjen e së enjtes të Kuvendit Komunal, kryetari Ahmeti ka thënë se opozita po merrej me identifikimin e dëmtimit të trotuareve duke mos i shikuar objektet tetë katëshe të cilat janë ndërtuar pa leje gjatë qeverisjes së PDK-së, pjesë e së cilës ishte edhe babai i kryetarit aktual të PDK-së Hyzer Rizani.