Kosovë

Gjilani ia kërkon Qeverisë 11 mijë euro kompensim për punën e shtabit emergjent gjatë pandemisë

 

Komuna e Gjilanit ka kërkuar nga Ministria e Financave dhe Transfereve që të ketë kompensim për punëtorët që kanë qenë pjesë e shtabit emergjent për menaxhimin e pandemisë.

Për rreth tre muaj, komunat në Kosovë kanë formuar shtabe emergjente si shkak i koronavirusit, raporton KOHA.