Kosovë

Asnjë rast me ethe hemorragjike në Malishevë

Asnjë rast me ethe hemorragjike në Malishevë
 

Komuna e Malishevës ka njoftuar se nuk ka asnjë rast me ethe hemorragjike në këtë komunë.

Sipas një njoftimi për media, shtabi komunal për menaxhimin e situatës pandemike me ethe hemorragjike krime kongo (EHKK) në Komunën e Malishevës, në mbledhjen e mbajtur sot, e ka vlerësuar të qetë situatën me EHKK dhe nën kontroll.