Kosovë

Vihet gurthemeli për stadiumin e ri të futbollit në Gjakovë

Vihet gurthemeli për stadiumin e ri të futbollit në Gjakovë

Kryetari i Komunës së Gjakovës, Ardian Gjini bashkë me ministren në detyrë të Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Vlora Dumoshi dhe shumë ish-futbollistë kanë vënë gurthemelin për stadiumin e ri. 

Kryetari Gjini e ka vlerësuar këtë si ditë të rëndësishme për Gjakovën, pasi kërkesa për një objekt të tillë sportive është shumë e hershme dhe ka qenë rrugë e vështirë për të rritur deri në këtë pikë.