Kosovë

Ferizaj pas dezinfektimit të objekteve, nis dezinsektimin e hapësirave publike kundër insekteve

Ferizaj pas dezinfektimit të objekteve, nis dezinsektimin e hapësirave publike kundër insekteve

Komuna e Ferizajt pas dezinfektimit të institucioneve publike në kohë të pandemisë ka nisur përgatitjet për dezinsektimin e hapësirave publike kundër mushkonjave dhe insekteve të ndryshme. Institucionet komunale kanë kërkuar nga qytetarët që t’i përcjellin njoftimet e komunës për orarin e kryerjes së punimeve me qëllim që bletarët mos të dëmtohen.

Ridvan Berisha, koordinator i inspektoratit, ka thënë se deri tash kanë kryer dezinfektimin e të gjitha objekteve publike, ndërkohë janë duke i bërë përgatitjet për ta dezinfektuar edhe hapësirën publike në gjithë territorin e komunës.