Kosovë

Opozita në Lipjan sërish akuzon qeverisjen lokale për keqpërdorim të parasë publike

Opozita në Lipjan sërish akuzon qeverisjen lokale për keqpërdorim të parasë publike

Subjekti opozitar Partia Demokratike e Kosovës, dega në Lipjan nëpërmjet një komunikate për media, të mërkurën, ka akuzuar sërish ekzekutivin e komunës për keqmenaxhim dhe keqpërdorim të parasë publike gjatë periudhës së pandemisë.

Sipas opozitës situata e pandemisë do të kaloi, por keqmenaxhimi dhe keqpërdorimi i parasë publike nuk do të harrohet. Po ashtu ky subjekt ka kritikuar edhe për punësime dhe nepotizëm gjatë kohës së pandemisë.