Kosovë

Videot tregojnë vazhdimin e punimeve në hidrocentralin e Brezovicës, kompania e mohon

 

Të gjitha punimet për hidrocentralet në Kosovë, shkaku i situatës me pandeminë COVID-19, tash e më shumë se një muaj janë pezulluar me vendim të Qeverisë së Kosovës.

Nga Ministria e Infrastrukturës dhe Ambientit kanë thënë se të gjitha kompanitë janë duke e respektuar këtë vendim, raporton KOHA.