Kosovë

Një burrë tentoi të vetëvritet në Pejë, shtrohet në Repartin e Psikiatrisë

Një burrë tentoi të vetëvritet në Pejë, shtrohet në Repartin e Psikiatrisë

Një burrë mbi 70 vjeç nga Peja, të hënën, ka shtënë në ajër, teksa policia e ka gjetur të shtrirë me tri gëzhoja afër tij.

Policia nuk ka sqaruar nëse ishte tentativë vrasjeje apo gjuajtje në dikë dhe veprën e ka cilësuar “shkaktim i rrezikut të përgjithshëm”, por në Spitalin e Pejës ku është shtruar më pas, kanë thënë se ishte tentativë vrasjeje.