Kosovë

​I infektuari me Covid-19 në Obiliq është punonjës shëndetësor

​I infektuari me Covid-19 në Obiliq është punonjës shëndetësor
 

Pas informatave të marrura nga Instituti i Shëndetit Publik, bëhet e ditur se personi që ka rezultuar pozitiv me Covid-19 në Obiliq, është rast kontakti, punonjës shëndetësor në një klinikë private në Prishtinë.

Kryetari i komunës së Obiliqit, Xhafer Gashi ka thënë se ekipet e QKMF-së, po qëndrojnë në kontakt me IKSHPK-në dhe me familjarët e të infektuarit, transmeton kp.