Kosovë

Organizata gjermane “Help” ndihmon 119 familje në Lagjen e Dëshmorëve në Podujevë

 

Zyrtarë të Organizatës gjermane “Help” kanë ndihmuar 119 familje të Lagjes së Dëshmorëve në Ballofc të Podujevës me pako ushqimore e higjienike.

Zyrtarët e kësaj Organizate kanë thënë se kjo është ndihma e parë për këtë muaj dhe se shpresojnë që sadopak t’ua kanë lehtësuar gjendjen ekonomike këtyre banorëve në këtë kohë pandemie.