Kosovë

Një pacient i cili ishte shtrirë për dializë në Spitalin e Gjilanit ka rezultuar me COVID-19

Foto: Koha
Foto: Koha
 

Një pacient, i cili ishte duke u trajtuar në repartin e dializës në Spitalin Regjional të Gjilanit, ka rezultuar se është prekur me virusin COVID-19 dhe është dërguar për trajtim në Klinikën Infektive në Prishtinë.

Dyshohet se pacienti kishte pasur kontakt me një familjar të tij i cili është prekur poashtu me këtë lloj virusi. Kurse Instituti i Shëndetësisë Publike të Kosovës ka konfirmuar se nga komuna e Gjilanit tre banorë janë prekur me COVID-19 që evidencohen si raste të reja.