Kosovë

Disa familje sociale në Lipjan akuzojnë institucionet për mospërfshirje në pakon emergjente

Disa familje sociale në Lipjan akuzojnë institucionet për mospërfshirje në pakon emergjente

Komuna e Lipjanit dhe Qendra për Punë Sociale gjatë kohës së pandemisë kanë shpërndarë qindra paketa ushqimore dhe higjienike për familje skamnore dhe familjet në asistencë sociale, mirëpo një varg prej tyre janë anashkaluar në këtë projekt.

Në këtë mënyrë familja tetë anëtarësh e Naser Bytyqit nga Lipjani po ndihet e diskriminuar derisa ka kërkuar disa herë në institucionet përkatëse për të marrë pako ushqimore dhe higjienike në këtë kohë të pandemisë, mirëpo deri tash nuk ka marrë asnjë mbështetje.