Kosovë

Prizreni në karantinë, bëhet thirrje për shtim të kujdesit pas rasteve të reja me Covid-19

 

Drejtuesit e Qendrës Rajonale të Shëndetit Publik në Prizren dhe të Drejtorisë komunale të Shëndetësisë, të hënën, kanë përsëritur thirrjet për respektim të masave e udhëzimeve për parandalimin e përhapjes së koronavirusit, pasi sipas tyre javët në vijim janë kritike.

Drejtori i QRSHP-së, Fadil Kryeziu, ka pohuar se qytetarët duhet të tregojnë kujdes të shtuar në 2-3 javët e ardhshme, raporton KOHA.