Kosovë

Katër kompani publike në Ferizaj në krizë, kërkojnë ndihmë nga Qeveria

 

Mbi 500 punëtorë në katër ndërmarrje publike në Ferizaj rrezikohen që të mos marrin paga për muajin prill nëse vazhdon të mos ketë arkëtim të të hyrave nga qytetarët dhe nëse Qeveria e Kosovës nuk i përkrah ato.

Në gjendje më të rëndë financiare janë kompania për menaxhimin e mbeturinave “Pastërtia” dhe ajo regjionale e ujësjellësit “Bifurkacioni”, të cilat kanë më së shumti punëtorë, raporton KOHA.