Kosovë

Obiliqi ndërmerr masa shtesë për parandalimin e përhapjes së COVID-19

Obiliqi ndërmerr masa shtesë për parandalimin e përhapjes së COVID-19

Kryetari i Komunës së Obiliqit, Xhafer Gashi, ka ndërmarrë masa shtesë për parandalimin e përhapjes së pandemisë COVID-19. Nëpërmjet një vendimi, ai i ka obliguar bizneset që vazhdimisht t’i dezinfektojnë shportat dhe hapësirat ku ofronë shërbime. Në këtë vendim të kryetarit thuhet se këto duhet të dëshmohen nga bizneset me raporte përkatëse të kompanive të dezinfektimit. Në të kundërtën, Gashi ka paralajmëruar gjoba për ata që nuk i përfillin këto masa.

“Me qëllim të menaxhimit të situatës së krijuar si dhe në parandalimin e infeksionit me COVID-19, Shtabi emergjent lokal i Komunës së Obiliqit nën udhëheqjen e shefi të shtabit (Kryetarit të Komunës) Xhafer Gashi, kanë ndërmarrur masa shtesë”, thuhet në njoftimin e Komunës së Obiliqit.