Kosovë

KK i Vitisë ndan 100 mijë euro për luftimin e pandemisë COVID-19

KK i Vitisë ndan 100 mijë euro për luftimin e pandemisë COVID-19

Me vendim të Kuvendit Komunal të Vitisë, janë ndarë 100 mijë euro të cilat do të përdoren për luftimin e pandemisë COVID-19.

Komuna e Vitisë është komuna e parë e cila është prekur nga koronavirusi dhe si e tillë është izoluar me vendim të Qeverisë së Kosovës. Në këtë komunë janë diagnostikuar 7 persona me COVID-19.