Kosovë

Nesër në mëngjes Janjeva del nga karantina, kërkohet kujdes nga banorët

Nesër në mëngjes Janjeva del nga karantina, kërkohet kujdes nga banorët

Në orët e hershme të së martës, fshati Janjevë në komunën e Lipjanit, do të lirohet nga karantina, pasi që personi i vetëm i infektuar me virusin Covid-19 tashmë është shëruar plotësisht, raporton KOHA.

Gjatë kësaj periudhe kohore janë bërë analizat familjarëve dhe të afërmve të pacientit që ka mundur të ketë kontakte fizike, mirëpo ndërkohë të gjitha kanë rezultuar negative.