Kosovë

Komuna e Prizrenit e bën gati pushimoren e Nashecit si vendkarantinë të mundshme

Komuna e Prizrenit e bën gati pushimoren e Nashecit si vendkarantinë të mundshme

Drejtuesit e Komunës së Prizrenit kanë bërë të ditur se në rast nevoje pushimorja e fëmijëve në fshatin Nashec do të shërbejë si vendkarantinë, për shkak të situatës së krijuar me koronavirusin. Sipas tyre, punimet janë afër finalizimit dhe ky kompleks do të jetë gati që prej kësaj jave, me një kapacitet për 60 persona. Autoritetet lokale janë përcaktuar për pushimoren në Nashec, pasi që në afërsi të saj nuk ka ndërtesa rezidenciale.

Kryetari i Komunës së Prizrenit, Mytaher Haskuka, në njoftimin e tij ka theksuar se intervenimet në pushimoren në Nashec janë bërë me mjetet vetjake të Komunës, shkruan sot Koha Ditore.