Kosovë

Bujqit e Mamushës thonë se si pasojë e masave ndaj koronavirusit nuk po mund t’i shesin të mbjellat

 

Bujku Salejdin Mazreku nga Mamusha ka rreth 1 mijë e 400 fidanë të perimeve të mbjella.

Por shkaku i prekjes së vendit nga pandemia e koronavirusit dhe vendimit të Qeverisë për mbylljen e tregjeve, Mazrekut i kanë mbetur fidanët pa i shitur, raporton KOHA.