Kosovë

Dy infermierë dhe një mjek nga spitali rajonal i Gjakovës kanë rezultuar pozitivë me COVID-19

Tre nga gjashtë të infektuarit me koronavirus në Gjakovë janë pjesë e stafit shëndetësor të Spitalit Rajonal.

Një nga të infektuarit ishte edhe infermiere në repartin e hemodializës në këtë spital, raporton KOHA.