Kosovë

“Avonet”: MASHTI dështon në procesin e mësimit në distancë

Foto: Koha
 

Rrjeti i OJQ-ve “Avonet” që monitoron zhvillimet në disa institucione publike në nivel lokal dhe qendror, nëpërmjet një komunikate për media ka shprehur shqetësime lidhur me mësimin “online” që po zhvillohet në kuadër të ministrisë së Arsimit.

Kjo OJQ, ka njoftuar se gjatë këtyre ditëve kanë përcjellë ligjëratat “online”, andaj kanë konsideruar se kjo po krijon konfuzion tek nxënësit duke mos pasur një organizim dhe renditje të mirë të procesit mësimor.