Kosovë

Pejanët të shqetësuar me lypsarët që shkaku i koronavirusit, tash po trokasin derë më derë

Pejanët të shqetësuar me lypsarët që shkaku i koronavirusit, tash po trokasin derë më derë

Masat e rrepta për parandalimin e koronavirusit kanë ndikuar në lëvizjen e pakët të qytetarëve nëpër qytetin e Pejës. E numri i pakët i qytetarëve nëpër rrugë të qytetit ua ka vështirësuar punën lypsarëve, të cilët tash kanë nisur të mos rrinë nëpër rrugë si deri më tash dhe gjithnjë e më shumë po shfaqen lagjeve të qytetit, duke kërkuar lëmoshë derë më derë.

Shumë qytetarë që kanë kontaktuar Kohën kanë shprehur shqetësimet dhe frikën e tyre, duke i parë ata si rrezik për shpërhapje të virusit.