Kosovë

Futja në karantinë e Klinës do t’i lë ata edhe pa shërbimin e bartjes së mbeturinave

Futja në karantinë e Klinës do t’i lë ata edhe pa shërbimin e bartjes së mbeturinave

Pas vendimit të marrë nga Qeveria Kurti, për ndalimin e hyrjeve-daljeve të qytetarëve në Klinë dhe Viti, pas konfirmimit të dy rasteve të para me koronavirus në Kosovë, qytetarët e Komunës së Klinës kanë nisur të shqetësohen për shkak se kjo ndalesë vlen edhe për stafin e kompanisë së mbeturinave “Ambienti”, pasi ndalesa vlen edhe për ta.

Nexhat Abdullahi, drejtor i Kompanisë Rajonale të Mbeturinave “Ambienti” në Pejë, e cila mbulon Pejën dhe ka njësitë e saj në Klinë dhe Istog, thotë për Kohën se ky vendim ua pamundëson për momentin që të kryejnë shërbimet në këtë qytet.