Kosovë

Gjilani themelon ekip ndërsektorial për mbrojtje nga COVID-19

Gjilani themelon ekip ndërsektorial për mbrojtje nga COVID-19

Gjilan, 12 mars - Në përputhje me vendimin Qeverisë së Republikës për ndërmarrjen e masave preventive ndaj coronavirusit, kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, ka themeluar ekipin ndërsektorial për menaxhimin e kësaj situate.

“Jemi në koordinim të vazhdueshëm edhe me Spitalin Regjional, Institutit Kombëtar të Shëndetit Publik, policinë dhe të gjitha institucionet tjera relevante”, ka thënë Haziri.