Kosovë

Bulliqi: LDK-ja e ka fituar Podujevën shpesh në bashkëpunim me PDK-në

 

Kandidati i Lëvizjes Vetëvendosje për kryetar të Komunës së Podujevës, Shpejtim Bulliqi, ka thënë se ka shumë arsye pse qytetarët e këtij qyteti duhet ta votojnë atë.

“E para, ngritja profesionale imja. Kam ngritje profesionale që jep shpresë e optimizëm dhe do më jep mundësi të punoj shumë si kryetar i ardhshëm. Pastaj, përvoja në dy mandate si deputet. Dhe çështja tjetër është njohja mirë e komunës sonë, dhe pothuajse çdo cepi anë e kënd Llapit”, u shpreh ai në “Express Intervistën” në KTV.