Drunjtë e dëmtuar në Lipjan zëvendësohen me fidanë

Drunjtë e dëmtuar në Lipjan zëvendësohen me fidanë

25 February 2020 12:59

Drunjtë e dëmtuar në Lipjan, sot janë zëvendësuar me fidanë.

Kryetari i kësaj komune, Imri Ahmeti, pasi mbolli një fidan, kërkoi që të ruhet ambienti dhe drunjtë dekorativë.

“Ambienti duhet të ruhet nga të gjithë, dëmtimi i drurëve dekorativ është në dëm të shoqërisë, andaj duhet të ruajtur dhe kujdesur nga të gjithë. Po ashtu në qytet është duke u bërë krasitja e drurëve dekorativë që në pranverë të marrin pamje të bukur”, tha Ahmeti, transmeton KP-ja.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme