Kosovë

Nisin hetimet ndaj mësimdhënësit në Livoq të Poshtëm i cili dyshohet se ia preu flokët një nxënësi

Nisin hetimet ndaj mësimdhënësit në Livoq të Poshtëm i cili dyshohet se ia preu flokët një nxënësi

Prokuroria Themelore në Gjilan ka nisur hetimet ndaj mësimdhënësit, Xhelal Elezi, i cili ka ndëshkuar një nxënës duke ia prerë flokët në prani të nxënësve të tjerë.

Rasti ka ndodhur në shkollën “Dëshmorët e Kombit” në fshatin Livoq i Poshtëm në komunën e Gjilanit. Ngjarja ishte filmuar nga nxënësit e tjerë dhe më pas ishte ngarkuar në internet.