Kosovë

Komuna e Obiliqit shpërblen me tender kompaninë me të cilën është në kontest gjyqësor

Komuna e Obiliqit shpërblen me tender kompaninë me të cilën është në kontest gjyqësor
 

Komunarët e Obiliqit e kanë shpërblyer me tender kompaninë “SB Construction”, me të cilën është në kontest gjyqësor.

Kjo kompani, e cila në fillim të këtij viti nisi edhe një gurthyes në fshatin Sibovc të kësaj komune (që u kundërshtua nga banorët dhe disa parti pozitare), kishte shpërfillur procedurat për leje ndërtimore kur kishte ardhur nga Presheva për të investuar në Kosovë, shkruan sot “Koha Ditore”.