Disa lagje në Pejë sot deri në orën 16 pa ujë

Disa lagje në Pejë sot deri në orën 16 pa ujë

16 January 2020 10:04

Zyra për informim nga KRU “Hidrodrini” në Pejë, ka njoftuar për një ndërprerje të planifikuar të ujit.

“Konsumatorët e Bashkësive Territoriale 'Maja e Zezë', 'Asllan Çeshme', 'Jarina' dhe 'Xhemajl Kada', nga ora 10:15 minuta deri në ora 16:00, të ditës së sotme do të kenë ndërprerje të furnizimit me ujë”, thuhet në njoftim.

Në njoftim thuhet se ndërprerja është e planifikuar dhe bëhet për shkak të montimit të ujë-matësit zonal të detektimit të humbjeve.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme