Kosovë

Banorët romë, ashkali e egjiptas në Gjakovë tash e 30 vjet jetojnë pranë mbeturinave

 

Të diskriminuar dhe të injoruar, si nga qeverisja komunale ashtu edhe nga ajo qendrore, po ndihen këta banorë të lagjes “Ali Ibra” në Gjakovë.

Të rrethuar nga mbeturinat, thonë se u është mërzitur jetesa këtu, raporton KTV.