Kosovë

Klina nis procesin e legalizimit të ndërtimeve pa leje

Klina nis procesin e legalizimit të ndërtimeve pa leje

Në Komunën e Klinës ka nisur nga kjo javë edhe zyrtarisht procesi për legalizimin e ndërtimeve pa leje. Qytetarët e kësaj komune mund t’i marrin kërkesat për legalizim të ndërtimeve pa leje në sportelin e caktuar në objektin e Administratës Komunale.

“Pas përgatitjeve teknike të bëra nga ana e Komunës së Klinës lidhur me ofrimin e shërbimit sa më të duhur lidhur me procesin e legalizimit të objekteve apo shtëpive, Komuna e Klinës ka filluar edhe zyrtarisht pranimin e aplikimeve për legalizim të shtëpive dhe objekteve të tjera të ndërtuara pa leje”, tha drejtori i Urbanizimit, Lorenc Marleku.