Kosovë

Lipjani me fushatë informuese për legalizimin e objekteve pa leje

 

Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor ka nxjerrë një ligj të ri për trajtimin dhe legalizimin e ndërtimeve pa leje, ndërkohë Drejtoria për Planifikim, Urbanizëm dhe Mbrojtje të Mjedisit në Komunën e Lipjanit, të enjten, ka nisur një kampanjë informuese për qytetarët.

Ky ligj është plotësuar me disa udhëzime administrative, ndërkohë është shqyrtuar edhe nëpërmjet diskutimeve publike në nivel të vendit, shkruan sot “Koha Ditore”.