Kosovë

Për 5 vjet komuna e Pejës mbi 1 milion euro shpenzime për karburante

Për 5 vjet komuna e Pejës mbi 1 milion euro shpenzime për karburante
 

Bazuar në raportin e Komunës për shpenzimet financiare, subjekti opozitar në Pejë, Alternativa ka ngritur shqetësimet e saj për shpenzimet e rritura në kodin për shpenzime të karburanteve për automjete gjatë këtij viti.

Sipas kryetarit të Alternativës në Pejë, Reshat Nurboja, kjo qeverisje lokale në Pejë LDK/PDK, prej vitit 2014 kur e ka marrë mandatin, dhe deri në shtator të vitit 2019 ka shpenzuar vetëm për vaj, karburant e mirëmbajtje të veturave mbi një milion euro, gjegjësisht 1 milion e 47 mijë e 742 euro. Më tepër se gjysma e kësaj shume ka shkuar për karburante për automjete, shkruan sot Koha Ditore.