Kosovë

Haskuka: Aktakuza ndaj drejtorëve është e pabazë, punët e komunës po bllokohen

Kryetari i Komunës së Prizrenit, Mytaher Haskuka në Interaktiv të KTV-së e ka quajtur të pabazë aktakuzën ndaj drejtorëve të tij për keqpërdorim të detyrës zyrtare.

Kujtojmë se të martën, Prokuroria në Prizren ka ngritur aktakuzë ndaj Levent Kasemit, drejtor i Shërbimeve Publike nga radhët e Vetëvendosjes, Fejzë Kabashit të LDK-së, drejtor i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Refik Shaqirit, drejtor për Kadastër dhe Gjeodezi, Ganimete Babunës asambliste si dhe Ares Shporta nga shoqëria civile, të gjithë anëtarë të Komisionit për Dhënie në Shfrytëzim të Pronës Publike.