Kosovë

Komuna e Rahovecit bëhet me sportel ndihmës për qytetarë

 

Komuna e Rahovecit në bashkëpunim më Organizatën Joqeveritare Syri i Vizionit në Pejë në kuadër të projektit “Qytetari Aktive” kanë bër sot promovimin e sportelit ndihmës për qytetarët, sportel i cili ndodhët në Administratën Komunale të Komunës së Rahovecit.

Në ceremoninë e promovimit të sportelit ndihmës për qytetarë, të pranishëm ishin zyrtarë komunal dhe kryetar të këshillave të lagjeve dhe fshatrave të komunës së Rahovecit.