Kosovë

Në Skenderaj hapet panairi i mjaltit, prodhimeve bujqësore dhe artizanaleve

Në Skenderaj hapet panairi i mjaltit, prodhimeve bujqësore dhe artizanaleve

Sot në Skenderaj është hapur panairi i mjaltit, prodhimeve bujqësore dhe artizanaleve i cili do të presë vizitorët për tri ditë radhazi.

Shumë kultivues të produkteve bujqësore nga Skenderaj dhe komunat e tjera po marrin pjesë në këtë panair.