Kosovë

Korniza afatmesme 3-vjeçare s’parasheh rrjet kanalizimi në Rugovë

Korniza afatmesme 3-vjeçare s’parasheh rrjet kanalizimi në Rugovë
 

Treva e Rugovës, e cila përbën gjysmën e territorit të gjithë Komunës së Pejës nuk ka rrjet kanalizimi, ndaj ujërat e zeza të 14 fshatrave derdhen në Lumëbardhë.

Në kornizën afatmesme buxhetore për tre vjetët e ardhshëm 2020-2022 nuk figuron asnjë cent për ndërtimin e rrjetit të kanalizimit dhe impianteve për kanalizime në qytet dhe fshatra, në ato raste ku zgjidhet problemi me qasje në kanalizim kryesor, shkruan sot “Koha Ditore”.