Kosovë

Prizreni ankohet për furnizim të mangët me barnat e Listës esenciale

Prizreni ankohet për furnizim të mangët me barnat e Listës esenciale

Drejtuesit e kujdesit parësor shëndetësor në Prizren, të mërkurën, kanë shprehur shqetësimin për furnizimin e mangët me barna të listës esenciale nga niveli qendror.

Sipas tyre, lista përkatëse nuk i përmbush as 30 për qind të nevojave të pacientëve të shëndetësisë primare dhe se situata rëndohet me tepër me furnizimin e mangët, shkruan sot “Koha Ditore”.