Kosovë

Opozita në Malishevë fton Prokurorinë që t’i hetojë për keqpërdorim disa subvencione në bujqësi

Në raportin financiar të shpenzimeve për vitin 2019, të Komunës së Malishevës, figurojnë rreth 50 mijë euro të harxhuara nga buxheti për bujqësi, për blerjen e plehrave dhe farërave për bujqit.

Por, këto dy produkte bujqësore nuk u blenë asnjëherë nga Komuna dhe, rrjedhimisht, as bujqit e kësaj komune nuk i morën ato asnjëherë falas.