Kosovë

Rahoveci nis rregullimin e shtretërve të lumenjve

Rahoveci nis rregullimin e shtretërve të lumenjve

Kryetari i Komunës së Rahovecit, Smajl Latifi, ka bërë me dije se të premten ka nisur projekti për rehabilitimin e shtretërve të lumenjve në këtë komunë.

“Me qëllim të parandalimit të ndotjes së lumenjve, e cila ndot në masë të madhe mjedisin, parandalimit të vërshimeve dhe rehabilitimin e atyre pjesëve që janë të nevojshme, sot, në Ditën Botërore të Planifikimit Hapësinor filluam në Nagac projektin ‘Rregullimi i shtretërve të lumenjve nga Hoça e Madhe, Brestoc, Hoçë e Vogël, Nagac deri në Krushë të Madhe’, LOT 2, me vlerën: 555 535 87 euro, i cili përfshin vendbanimet Hoçë e Vogël, Nagac dhe Krushë e Madhe”, ka thënë Latifi.