Kosovë

Apostolova kërkon që të nisin punimet për ngrohtoren e re të Gjakovës

Apostolova kërkon që të nisin punimet për ngrohtoren e re të Gjakovës

Shefja e Zyrës së Bashkimit Evropian në Kosovë, Natalia Apostolova, sot ka qëndruar në Gjakovë ku ka takuar edhe kryetarin e kësaj komune, Ardian Gjini, me të cilin ka diskutuar për projektet që janë financim i BE-së.

Ngrohtorja me biomasë dhe ndërtesa e re e Kuvendit të Komunës janë vetëm dy prej projekteve më madhore që Bashkimi Evropian financon në këtë qytet, për njërin prej të cilit Apostolova shprehu keqardhjen për mos fillimin e punimeve.