Kosovë

LDK-VV: Komuna e Shtimës me kontrata pa zotim të mjeteve

LDK-VV: Komuna e Shtimës me kontrata pa zotim të mjeteve

Subjektet opozitare, Lëvizja Vetëvendosje dhe Lidhja Demokratike e Kosovës në Shtime, kanë kritikuar Komunën për planifikim dhe realizim të disa projekteve kapitale pa zotim të mjeteve.

Sipas opozitës, ura në qytezën e Shtimes, pastaj rruga “Kuvendi i Arbrit”, projektet e kanalizimit në fshatrat Zborc dhe Mollopolc, pastaj edhe asfaltimi i rrugëve në lagjen “Çamëria” janë në përfundim e sipër, mirëpo nga këshilltarët është kërkuar miratimi që financimi i tyre të bëhej me buxhet të vitit të ardhshëm. Sipas opozitës, një varg projektesh kapitale janë realizuar në prag të fushatës së fundit zgjedhore pa zotim të mjeteve ndërkohë pagesat do t’u bëhen kompanive në vitin e ardhshëm, shkruan sot Koha Ditore.